Daniela Cîmpean: „Am votat pentru un judeţ care să fie o casă primitoare pentru toţi cei care vor să trăiască în judeţul Sibiu“

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, candidat al PNL pentru cel de al treilea mandat la şefia CJ, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru un judeţ care să fie ”o casă primitoare” pentru toţi cei care vor să trăiască aici, transmite AGERPRES.

Astăzi este o zi importantă pentru judeţul Sibiu şi pentru România. Am venit cu încredere la vot şi am votat pentru un judeţ care să fie o casă primitoare pentru toţi cei care vor să trăiască în judeţul Sibiu, pentru toţi cei care vor să investească sau să călătorească. Am votat pentru un judeţ în care oamenii să aibă încrederea unui sistem de sănătate performant şi de calitate, unde oamenii să aibă posibilitatea să petreacă mai mult timp şi de bună calitate cu familia, pentru că au drumuri sigure şi rapide. Pentru un judeţ în care oamenii să aibă parte de acte culturale de calitate şi de posibilităţi multiple să-şi petreacă timpul liber şi, nu în ultimul rând, am votat pentru un judeţ care să fie mai atent şi mai ocrotitor cu persoanele vulnerabile. De asemenea, am votat pentru o Românie care să aibă în Parlamentul European reprezentare, persoane credibile, pentru o Românie mai puternică şi respectată în Europa„, a spus Daniela Cîmpean.

Actualul preşedinte al CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, vicepreşedinte al PNL, va candida pentru obţinerea celui de-al treilea mandat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*