Dan Barna, vicepreședinte USR: „ Voi încerca din mandatul de europarlamentar pe care mi l-ați acordat să ajut cât mai mult Sibiul și România”.

După aflarea rezultatelor scrutinului de duminică, vicepreședintele USR Dan Barna a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au ieșit duminică la vot.

foto: facebook

„Mulțumesc românilor și sibienilor pentru încrederea și voturile acordate Alianței Dreapta Unită, la alegerile din 9 iunie.

Am văzut rezultatele votului de ieri și, poate, la nivelul țării nu erau cele pe care le-am dorit sau așteptat, dar în Sibiu rezultatele sunt unele remarcabile. Dreapta Unită are patru noi primari în județul Sibiu.

Îl felicit pe Mircea Orlățan noul primar din orașul Cisnădie, un profesionist care va aduce acest oraș acolo unde îi este locul, întreaga Cisnădie și Cartierul Arhitecților. Îi mulțumesc Andreei Anghel pentru lupta de ani de zile să devină un bun administrator și primar acolo la Turnu Roșu și o felicit pentru victoria remarcabilă. Îi felicit pe primarii Dreptei Unite aleși în Orlat, domnul Gheorghe Pop și în Mihăileni, domnul Cristian-Ioan Bratu, sunt doi colegi în care am toată încrederea și cărora le mulțumesc pentru campania pe care au făcut-o și pentru rezultate.

De asemenea, la Consiliul Local Sibiu, Dreapta Unită este pe locul doi, un rezultat care arată într-adevăr că există în Municipiul Sibiu acea componentă socială care înțelege importanța drumului european și a integrității luptei împotriva corupției și a seriozității.

Le mulțumesc tuturor celor care susțin Alianța Dreapta Unită. Celor care au decis să ne mai predea încă patru ani de mandat PSD-ului și PNL-ului. Vă doresc înțelepciune la alegerile care urmează, parlamentare și prezidențiale.

România trebuie să meargă spre Europa și trebuie să meargă spre dezvoltare. Voi încerca din mandatul de europarlamentar pe care mi l-ați acordat să ajut cât mai mult Sibiul și România” a transmis Dan Barna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*