Dan Barna, la spital după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni. Era pe o trotinetă electrică

Fostul vicepremier Dan Barna a suferit un accident rutier în timp ce traversa strada cu trotineta electrică, în Capitală. Barna a ajuns la Spitalul Floreasca, deși inițial a refuzat să fie dus la o unitate medicală.

Foto: Facebook Dan Barna

Potrivit antena3.ro, accidentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 19:10. Polițiștii rutieri au observat, în zona Bd-ului Ion Mihalache, că Dan Barna traversa strada pe o trotinetă electrică, iar la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu ar fi fost acroșat de o mașină.

„Polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital.

Atât conducătorul autovehiculului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale.

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale”, transmite Brigada Rutieră.

„Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine” a transmis pe pagina sa de socializare Dan Barna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*