Cursuri pentru admiterea la Medicină

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de Medicină, vrea să le ofere tinerilor care doresc să urmeze o facultate o şansă în plus pentru a reuşi la admitere.

În acest scop instituţia organizează cursuri de pregătire pentru concursul de admitere, precum şi examen de simularea admiterii.  Cursurile se vor desfăşura în zilele de 14 mai 2016 şi 21 mai, între orele 9.00 – 12.00 pentru disciplina Biologie şi între orele 12.30 – 15.30 pentru disciplina Chimie, la sediul Facultăţii de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu. Examenul de simulare a admiterii se va organiza în data de 28 mai, la ora 12.00, la sediul Facultăţii de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu, pentru toate specializările (Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie).

Înscrierile se fac online la adresa https://docs.google.com/…/1WuatLFHofqrmConJxybsXE…/viewform… până la data de 12 mai, respectiv 19 mai (pentru cursuri) şi până la data de 26 mai pentru examenul de simulare.

Taxe de participare

Taxele pentru participare ala cursuri sunt de 30 de lei  pentru participarea la cursurile de pregătire la disciplina Biologie/zi şi pentru participarea la cursurile de pregătire la disciplina Chimie/zi,  60 lei pentru participarea la simularea examenului de admitere şi 150 lei pentru pachet complet (participarea la ambele cursuri la disciplina biologie, participarea la ambele cursuri la disciplina chimie şi participarea la simularea examenului de admitere), prin achitarea separată tariful total este de 180 lei.

Plata acestor taxe va fi efectuată în ziua cursului, respectiv a examenului de simulare, la sediul Facultăţii de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*