Cursuri de instruire pentru voluntarii Crucii Roșii

Sala Transilvania a găzduit o sesiune de instruire dedicată voluntarilor Crucii Roșii.

Foto: Facebook Crucea Roșie Filiala Sibiu

„În eforturile noastre de a susține comunitatea, ne-am propus să consolidăm în mod constant cunoștințele voluntarilor prin implementarea unui proces de formare și de sprijin care să le asigure abilitățile și resursele necesare pentru a-și îndeplini misiunea în mod eficient și responsabil.

Foto: Facebook Crucea Roșie Filiala Sibiu

Cursurile de prim ajutor sunt esențiale pentru voluntarii noștri. În acest sens am desfășurat la Sala Transilvania Sibiu, în perioada 6-7 aprilie, o sesiune de instruire a cărei programă a inclus manevre PAJ pentru o gamă largă de cazuri, concepute pentru a permite tuturor participanților să gestioneze corespunzător situațiile de urgență în care ajutorul medical specializat nu este disponibil imediat.

Foto: Facebook Crucea Roșie Filiala Sibiu

Un alt obiectiv major al acestui program este pregătirea voluntarilor în vederea diseminării informațiilor acumulate în rândul cadrelor didactice și al elevilor implicați în proiectul PRIMUL AJUTOR ÎN ȘCOLI sau în alte programe derulate de către filiala noastră în parteneriat cu instituțiile publice și private din Sibiu”au transmis reprezentanții Filialei Sibiu a Crucii Roșii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*