Cupa Green Hill la volei pe nisip, în weekend la Sibiu

În acest sfârșit de săptămână EcoSport Dome din Sibiu va găzdui Cupa Green Hill la volei pe nisip.

foto: EcoSport Dome

Clubul Champions Sibiu și dezvoltatorul imobiliar Green Hill continuă sezonul de volei pe nisip la Cupa Green Hill.

Cupa Green Hill la volei pe nisip, în parteneriat cu EcoSport Dome, promite să fie un punct de atracție pentru iubitorii de sport din oraș în acest weekend.

Evenimentul este dedicat în principal echipelor de fete sub 18 ani ale clubului Champions Sibiu și va include participări de la Friends Sibiu și echipele de băieți ale clubului gazdă.

Fetele din categoriile U16 au o oportunitate excelentă de a se pregăti pentru Sibiu Sands, cel mai vechi și important festival de volei pe nisip din zonă, programat să înceapă pe 5 iulie.

Cu echipele de top ale clubului Champions Sibiu pe teren și debutantele dornice să impresioneze, competiția promite multe momente palpitante.

„Spectatorii sunt așteptați să se alăture în număr mare pentru a susține acest festival sportiv, unde vor putea savura nu doar meciuri interesante, dar și diverse facilități, inclusiv un beach bar sâmbăta și alte surprize plăcute duminica.

Deschiderea generoasă a Green Hill și parteneriatul stabil cu EcoSport Dome evidențiază angajamentul ambelor entități pentru promovarea sportului și susținerea tinerelor talente din Sibiu”, au transmis organizatorii

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*