Cupa Expert Energy la volei pe plajă și-a desemnat câștigătorii

Sâmbătă, baza sportivă EcoSportDome a găzduit Cupa Expert Energy. Evenimentul a adus împreună 14 echipe de voleibaliste ale Clubului Champions Sibiu, care s-au intrecut pe durata a 12 ore pline de energie, jocuri spectaculoase și multă voie bună.

foto: Cupa Expert Energy

Competiția a atras unele dintre cele mai bune voleibaliste pe nisip ale clubului, demonstrând nu doar abilități impresionante, ci și spiritul sportiv excepțional al participanților. Echipele, formate din atlete recunoscute în cadrul clubului Champions, au oferit publicului prezent numeroase momente de neuitat.

foto: Cupa Expert Energy

Finala a fost un punct culminant al zilei, unde echipa formată din Sonia Rusu și Bianca Vacar a reușit să obțină victoria într-un meci disputat împotriva perechii Catalina Vasilescu și Draga Savu. Podiumul a fost completat de Ioana Vonea și Iunia Bozdoc, marcând astfel un triumf al talentului local în sportul voleiului pe plajă.

foto: Cupa Expert Energy

Nu doar competițiile dintre voleibaliste au captat atenția, ci și meciurile părinților, care au adus un plus de distracție și entuziasm. Aceste jocuri au subliniat atmosfera familială și amicală a evenimentului, demonstrând că voleiul pe plajă este un sport pentru toate vârstele și abilitățile.

„Suntem mândri că putem organiza un astfel de eveniment care nu doar că promovează voleiul pe plajă, dar și aduce împreună familiile și întărește legăturile comunității,” a declarat Cosmin Albu, organizatorul evenimentului de la Expert Energy. „Cupa Expert Energy a devenit un punct de referință pentru voleiul sibian și sperăm să continuăm această tradiție în anii ce vin.”

Cupa Expert Energy nu doar că a oferit o platformă pentru sportivele locale să își etaleze talentul, dar a și creat o atmosferă de sărbătoare care a înviat spiritul sportiv al orașului Sibiu. Participanții și spectatorii sunt deja entuziasmați și abia așteaptă ediția viitoare, dorindu-și mai multe momente de excepție care să continue să inspire și să aducă bucurie în comunitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*