Cum să scapi de celulită? Metode simple și rapide

Celulita poate să fie un aspect al pielii care să nemulțumească. Deși este un lucru normal, multe femei caută metode prin care să scape de celulită.

Foto: pexels.com

Fiindcă poate avea un aspect neplăcut, multe femei își doresc să scape de celulita de pe șolduri, fese și coapse. Chiar dacă celulita nu se vindecă în totalitate, putem să încercăm să o estompăm.

Potrivit doc.ro, mesajul anticelulitic, scrubul pentru zonele cu celulită și uleiurile esențiale pentru celulită sunt metode care ne pot ajuta mult.

Specialiștii spun că masajul anticelulită poate să reducă aspectul neplăcut prin drenarea excesului de lichide din corp, îmbunătățirea circulației sângelui și prin faptul că menține pielea fermă. Cu toate acestea, pentru a avea rezultate de durată, mesajul trebuie repetat.

Și scrubul cu cafea macinată este o metodă eficientă care dă roade, potrivit sursei citate, dar și uleiurile esențiale din lavandă, de ienupăr, lămâie, grepfrut și altele. Însă, dacă vrei să folosești uleiuri esențiale pentru a scăpa de celulită, discută cu medicul dermatolog înainte, ca să te asiguri că este în regulă pentru pielea ta. Medicul te poate sfătui în privința tipului de ulei pe care să-l folosești pentru celulită.

Cu toate acestea, una dintre cele mai bune metode să scapi de celulită este sportul și hidratarea, care sunt bune oricum pentru întreg organismul tău. Pe langa hidratare, sport si masaj, desigur că și alimentația are un rol important în estomparea celulitei.

Țigările, cafeaua, băuturile carbogazoase, sarea, grăsimea și zahărul fac celulita mult mai vizibilă, iar dacă le vei scoate din alimentație, vei putea să vezi progrese mai rapid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*