Cum să alegeți rolele pentru copii potrivite? (P)

Vă doriți să faceți un cadou inspirat tânărului prichindel, astfel încât să îmbinați mișcarea cu distracția? Atunci rolele pentru copii sunt un început perfect. În rândurile ce urmează vă vom prezenta cele două tipuri de role indicate copiilor, ca dumneavoastră să puteți face alegerea potrivită.

Dacă vă doriți să faceți mișcare alături de cel mic, nu ezitați să achiziționați o pereche de role. Fiindcă aceștia sunt în creștere, rolele copii vin în ajutor cu ghete reglabile, ce variază între diferite măsuri și mărimi. Cu modele încântătoare și culori vibrante, rolele vă vor impresiona prichindelul în cel mai frumos mod. Va fi cu atât mai special pentru el dacă vă alăturați și dumneavoastră în învățare și mișcare, pentru a putea avea parte de plimbări relaxante prin parc, împreună. Să începem!

  • Role în linie (obișnuite)

Când spunem role în linie ne referim la faptul că roțile de pe gheată sunt așezate una după alta, în linie dreaptă. Acestea vin cu opritor la călcâi, sau fără, însă vi le recomandăm pe cele care dispun de un astfel de dispozitiv de frânare, pentru o mai mare siguranță a copilului. Rolele în linie pentru copii vin cu roți de silicon, pentru o plimbare lină și care nu vor lăsa să se simtă niciun obstacol sub acestea, sau cu roți de plastic. Deși, sunt ceva mai zgomotoase, roțile de plastic vor avea o aderență mai mare față de cele de silicon, deci dacă vă doriți să faceți mișcare la viteze reduse alături de familia dumneavoastră, cele de plastic vor fi alegerea potrivită. De asemenea, pe lângă gheata reglabilă, rolele în linie vin și cu un set de catarame și curele ce se adaptează pe forma piciorului copilașului. Atenție însă, să nu îi strângeți ghetele prea tare! Acest lucru va duce la o proastă circulație a sângelui către picioare. Contează să vă sfătuiți cu cel mic până ce rolele îi vor sta fixe și nu îl vor strânge. Nu uitați nici de echipamentul de protecție adecvat. Vă vom enumera câteva produse folositoare mai jos.

 

  • Role tip patine cu rotile

Următorul tip de role copii pe care vrem să vi-l menționăm sunt patinele cu rotile. Și acestea vin cu modele și nuanțe atrăgătoare, precum și gheată reglabilă. Însă, diferența între rolele în linie și patinele cu rotile constă în faptul că cele din urmă au două roți în vârf și altele două în spate. Pe când cele în linie sunt echipate fie cu trei, patru, sau cinci roți, la patinele cu rotile regula este că mereu veți găsi perechi cu patru roți. Poate chiar mai stabile decât surorile amintite mai sus, rolele pentru copii tip patine sunt o alegere potrivită pentru copilașii mai temători. Iar dacă dumneavoastră le sunteți alături, suntem siguri că le veți inspira încredere. Totodată, și patinele cu rotile vin cu opritor, însă se situează în vârf, de această dată. Gheata reglabilă vine în forma unui adidas, pentru un confort sporit, și se strânge pe picior cu șireturi. Acum, tot ce rămâne de făcut este să vă gândiți de care investiție ar fi cel mic mai încântat.

Înainte de încheiere, vrem să vă reamintim faptul că este foarte important să cumpărați micuțului și un echipament de protecție. Pentru copilașii experimentați, sunt de ajuns casca și genunchierele, însă pentru cei care se află la început de drum, vă recomandăm seturile de echipament complete, ce conțin genunchiere, cotiere și protecții pentru încheieturi, precum și achiziționarea unei căști potrivite separat. Și acestea vin pe mărimi ușor reglabile, însă protecția va fi garantată numai atunci când echipamentul va sta fix. Fiind, de obicei, confecționat dintr-un plastic dur, echipamentul pentru role copii vine și cu pernuțe la genunchi și coate, pentru o ameliorare a loviturilor în caz de împiedicare. Puteți achiziționa seturi asortate cu rolele, sau să recurgeți la un echipament simplu, dintr-o singură culoare. Tot ce contează este ca micuțul dumneavoastră să se poată bucura de plimbare în voie, fără a păstra în suflet teama că se poate accidenta.

Acum ajunși la final, sperăm că articolul nostru v-a ajutat să vă decideți în materie de role pentru copii și vă dorim plimbare plăcută, alături de familie. Cu o pereche de role potrivite și un echipament de protecție adecvat, veți reuși să vă bucurați de natură împreună.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*