Cum s-au distrat sibienii în weekend, la primul campionat de Ticket to Ride din România

Asociația Prietenii Mocăniței a organizat, la sfârșitul săpătmânii trecute, primul campionat de Ticket to Ride din România, organizat pentru a strânge fonduri pentru reabilitarea mocăniței hârtibăcene!

Foto: Asociația Prieteni Mocăniței
Voia bună, dar și concentrarea și competiția au fost sâmbătă, cuvintele cheie la primul primul campionat de Ticket to Ride din România, organizat pentru a strânge fonduri pentru reabilitarea mocăniței hârtibăcene. Zeci de sibieni s-au întrecut pe rutele feroviare ale Europei anului 1901 în trei runde care au durat 4 ore, pentru premiile puse în joc de organizatori. La final to’i s-au declarat c\;tig[tori, deoarece au petrecut timpul frumos, distrându-se și susținând, totodată, o cauză nobilă.
”Sambătă ne-am distrat la primul campionat de Ticket to Ride din România, organizat pentru a strânge fonduri pentru reabilitarea mocăniței hârtibăcene! Concurenții, de la cel mai mic (7 ani) la cel mai mare, unii maeștri într-ale jocului, alții veniți pur și simplu pentru a susține proiectul mocăniței, s-au întrecut pe rutele feroviare ale Europei anului 1901 în trei runde care au durat 4 ore, pentru premiile de <<Șef de tren>>, <<Mecanic de locomotivă>>, <<Impiegat de mișcare>>, <<Acarul Pău>> și <<Gică frânarul>>. S-a râs mult, s-a calculat mult, a fost nevoie și de puțină consolare pe alocuri, dar zâmbetele și impresiile de la sfârșit ne spun că a fost un eveniment foarte reușit și poate, cine știe, ne impulsionează să îl repetăm. 😉
Mulțumim mult de tot partenerilor de la Asmodee Romania pentru că ne-au pus la dispoziție jocurile și premiile, Atu Toys pentru superba locație de pe strada 9 Mai nr. 10, MindSpot pentru organizarea impecabilă și Stanchi Andreea pentru fotografii!”, transmit reprezentanții Asociației ”Prietenii Mocăniței”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*