Cum îți alegi lenjeria intimă potrivită (P)

Se spune că „haina îl face pe om“, mai exact, ceea ce purtăm ne creează o anumită imagine în societate. Deși această zicală poate fi ușor tratată cu superficialitate, ea trebuie luată în profunzime. Hainele sunt extrem de importante pentru confort dar și pentru imagine. Iar când vorbim de un întreg look, luăm în considerare și lenjeria intimă.

Extrem de apreciată de către femei, lenjeria intimă de la Fashion Days reprezintă acel detaliu de ținută care face diferența. Tocmai de aceea, nu cumpărăm bikini sau sutiene la întâmplare. Există mai multe criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem lenjeria intimă. Iată la ce trebuie să fii atentă atunci când cumperi, dar și atunci când alegi ce să porți pe sub haine!

Foto: Fashion Days

Cum alegem lenjeria intimă

În primul rând, fii atentă la material. Ai nevoie de piese de corp care să nu creeze iritații pe piele, să nu mențină umezeala și să nu favorizeze dezvoltarea bacteriilor.  Lenjeria intimă din bumbac este ideală pentru că țesăturile din fibre naturale, în general, lasă pielea să respire și mențin prospețimea.

Optează pentru modelul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă ai forme mai pline, mergi pe chiloți cu croială clasică, dacă ai posteriorul frumos lucrat în sală, poți alege chiloți brazilieni, iar dacă ai o conformație filiformă poți opta pentru bikini tanga.

Ai grijă să alegi măsura potrivită. Nu-ți lua niciodată bikini, sutiene sau body-uri cu o mărime mai mică doar pentru că vrei să îți modeleze anumite zone ale corpului. Pentru acest lucru există lenjerie intimă special concepută, modelatoare – chiloți modelatori cu talie înaltă sau cu picior și body-uri cu fibre elastice – care strâng zonele unde ai surplus de grăsime și subțiază talia sau coapsele, cu câțiva centimetri. Atunci când alegi lenjeria de corp obișnuită, ai grijă să fie exact mărimea ta, nici mai mică, nici mai mare. Acest lucru îți va asigura confortul fizic și psihic.

Cum porți corect lenjeria de corp

Ceea ce porți pe dedesubt este extrem de important pentru ceea ce se vede la suprafață. Pentru ca hainele să stea într-un anumit fel pe corp și să se vadă frumos, trebuie să ții cont de câteva reguli, atunci când alegi chiloții și sutienul.

  • Poartă lenjerie de corp din microfibră, fără cusături, pe sub rochii pe corp sau pantaloni slim. Astfel nu vei risca să se observe prin haine, ceea ce ai pe dedesubt.
  • Poartă lenjerie în culoarea corpului atunci când te îmbraci în haine albe sau nude.
  • Optează pentru modele de chiloți și sutiene din dantelă fină, când porți rochii fluide sau din materiale delicate.
  • Alege, întotdeauna, lenjerie intimă în culoarea vestimentației, pentru a avea un look sexy și pentru a evita ca aceasta să se vadă prin țesătura hainelor.
  • Alege lenjerie intimă în funcție de vârstă. Piesele în culori vibrante sau cu imprimeuri se potrivesc în perioada adolescenței, culorile intense merg la femeile tinere, iar piesele negre sau în nuanțe neutre sunt ideale pentru eleganță, în a doua parte a vieții.

Nu uita că ceea ce porți te reprezintă. Urmează cele câteva reguli simple și păstrează-ți imaginea intactă, oriunde ai merge.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*