Cum contribuie județul Sibiu la neutralitatea climatică? (CP)

Care sunt țintele europene și obiectivele Pactului Verde European, cum contribuie județul Sibiu la neutralitatea climatică și care sunt sistemele alternative de producere a energiei au fost câteva dintre temele discutate în cadrul trainingului despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă”.
FOTO: Consiliul Județean Sibiu
Evenimentul a avut loc la Săliște în perioada 25-27 octombrie 2023, în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”.
Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*