Cum a salvat Mircea Bravo viața „bunicii”, tanti Lenuța

Recent, Mircea Bravo a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță împreună cu tanti Lenuța. Bunica, așa cum mai este cunoscută, a devenit foarte cunoscută după ce a început să apară în clipurile vloggerului. Între cei doi nu este doar o relație profesională, ci și una de nepot-bunică. Mai mult, tanti Lenuța a povestit cum Mircea Bravo i-a salvat viața.

Când sănătatea ei era una precară, vloggerul a avut grijă să o ducă la spital. Tot el l-a anunțat și pe fiul biologic al acesteia de starea ei de sănătate, scrie BZI.

Bunica are un fiu, care este căsătorit și care i-a dăruit o nepoată.

„Nu știu cum să-i mulțumesc și i-am mai mulțumit și mai zic. Datorită lui sunt eu aici. Eu am fost foarte bolnavă. Două săptămâni am tras pe picioare și odată mă sună și zice: «Ce faci?» și zic: «Mircea, dragă, nu știu, că-mi piere vocea.» Nu a durat o jumătate de oră și a venit cu un rezident și ei au tot dat telefoane, știi, pe la spate. Și a zis: «hai, gata, că mergem să facem un consult și vin eu acasă cu tratament.» Și el m-a dus la spital. M-a dus la spital și i-a dat telefon băiatului, m-a așteptat și el acolo și s-a mirat băiatul că în ce hal m-a dus. Adică la față cum m-am schimbat”, a povestit tanti Lenuța.

Continuarea AICI:

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*