Cum a marcat Centrul Școlar de Educație Incluzivă Mediaș Ziua Națională a Lecturii

Astăzi sărbătorim Ziua Națională a Lecturii. Este o ocazie minunată de a ne aduce aminte de plăcerea și importanța lecturii în viața noastră, mai ales pentru cei mici! Pentru a sărbătorii, elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Mediaș s-au adunat în sălile de clasă unde au participat cu drag la sesiuni de citit în grup, descoperind impreună cu colegii lor personaje fascinante și lumi noi descrise de cărtile preferate.
FOTO: Centrului Școlar de Educație Incluzivă Mediaș
Nu a lipsit nici lectura individuală! Fiecare elev și-a ales cartea preferată și s-a lăsat purtat de aventuri și povești captivante.
Și pentru a aduce și mai multă culoare acestei zile, elevii au participat la ateliere de ilustrare de carte, au colorat personajele preferate din povești și au pus în scenă aventurile acestora.
În același timp, cei de la centru spun că își doresc să formeze o rutină a lecturii în viața elevilor, așa că au încurajat fiecare copil să-și asume cu pasiune rolul de cititor și să împărtășească fragmente captivante din cărțile preferate colegilor lor.
“Când te îndoiești de tine
Sau te-ndoiești că ai putea
să fii la înălțime sau să faci ceva,
bucură-te de-ndoială
că doar e îndoiala ta!
Privește-o cu atenție
și joacă-te cu ea
și până dimineața
fii sigur că va dispărea.”
– Alec Blenche – “Îndoiala”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*