Cu siguranța rutieră ce ați avut? 13 permise reținute în două ore! Vezi unde

Ieri între orele 10,30 – 12,30, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au desfășurat o acțiune punctuală pe linia prevenirii producerii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică.

Cu această ocazie au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 de lei și au fost reținute 13 permise de conducere.

Din totalul de sancțiuni, 25 au fost aplicate conducătorilor auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, în cazul a 7 dintre aceștia fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, după ce au fost înregistrați de dispozitivul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 și 124 km/h în localitate.

Alți 5 șoferi au fost amendați și sancționați complementar cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile pentru că au efectuat manevra de depășire neregulamentară.

Pentru alte abateri au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale și a fost reținut un permis de conducere (perioadă de valabilitate expirată).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*