Cu My Way Travel poți călători oriunde îți dorești (P)

My Way Travel este agenția de turism din centrul Sibiului unde găsiți cele mai noi oferte interne și externe. „Călătoriile sunt singurul lucru care costă bani și ne fac mai bogați”, spune managerul agenției pentru a încuraja oamenii să călătorească.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Ionuț Zinca, managerul My Way Travel, este o persoană cu experiență în domeniul turismului, iar pentru el satisfacția clientului și calitatea serviciilor oferite primează. Consultantul de turism nu oferă sejururi standard tuturor clienților, ci încearcă să înțeleagă nevoile și dorințele tuturor, astfel încât vacanța de vis să poată deveni realitate pentru oricine îi calcă pragul agenției. În agenția pe care o conduce, Ionuț Zinca pune accentul pe modul de prezentare și pe ofertarea serviciilor de turism, oferind turiștilor îndrumare și suport.

Ofertele interne, la mare căutare pentru bugetari și pentru nostalgici

Agenția My Way Travel oferă vacanțe interne, cele mai apreciate destinații fiind litoralul, stațiunile balneo, muntele și Delta Dunării. Cei mai mulți turiști care preferă o vacanță pe litoralul românesc sunt bugetarii, datorită tichetelor de vacanță oferite de către stat, și cei nostalgici care își doresc să redescopere frumusețile țării. „În ceea ce privesc excursiile interne, litoralul este pe primul loc, sunt foarte căutate și stațiunile balneo (Băile Felix, Băile Herculane, Călimănești, Căciulata), stațiunile montane unde recomand Munții Apuseni și Delta Dunării”, menționează Ionuț Zinca.

My Way Travel, portofoliu vast pentru oferte externe

În ultimii ani, ofertele externe sunt din ce în ce mai căutate. La agenția My Way Travel găsiți sejururi cu avionul sau cu autocarul, circuite, croaziere și excursii personalizate atât în Europa, cât și în destinații exotice. Potrivit lui Ionuț Zinca, destinația anului este Creta, o destinație cu zbor din Sibiu care ar putea detrona Turcia din topul preferințelor românilor, în condițiile în care tarifele pentru litoralul turcesc au crescut cu aproximativ 20-30% față de anul precedent. Alte destinații pe care le mai recomandă specialistul în tursim sunt insula Skiathos, Hurghada, Tunisia și Antalya, toate cu zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Profilul turistului sibian

Conform consultantului de turism, turiștii care apelează la serviciile My Way Travel preferă de obicei două excursii pe an, una pe litoralul românesc și una externă, tot la mare, dar în Grecia sau în Turcia. Turiștii sibieni sunt deschiși spre nou, își doresc destinații diferite în fiecare an.

Agenția de turism My Way Travel se află pe strada Samuel von Brukenthal, numărul 4. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0740 142 342 sau să trimiteți un mail la adresa ionut.zinca@mywaytravel.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*