Cu lacătul pe ușă! Cinematograful „Arta“ iese din uz și intră în istorie

Cinematograful „Arta“, ultimul loc din Sibiu unde puteai să mai urmărești un film „în oraș“, își va pune lacătul pe ușă, săptămâna viitoare, devenind astfel istorie. Vechi, ponosit și lipsit de strălucire, „Arta“ a fost scos din circuit din cauza profitabilității reduse, precum și a lipsei de perspectivă.

Iubitorii de film, nachos și popcorn vor putea simți fiori în fața ultimelor noutăți de blockbuster la Centrul Cultural „Ion Besoiu“, fosta Casă de Cultură a Sindicatelor, unde fiecare dintre cele două săli de spectacol, cu capacitatea de 503, respectiv 120 de locuri, a fost dotată cu sisteme moderne de proiecție cinematografică și pot găzdui cu succes orice eveniment de gen.

GABRIELA STOIAN | director TV Sat Media Group: „Ambele săli ale Centrului Cultural «Ion Besoiu» o să le ofere sibienilor șansa de a merge la film. Ne gândim la ei, motiv pentru care acum lucrăm intens la sistemul de ticketing și la celelalte mici detalii.“

Chiar dacă își doresc reprezentații în cel mai scurt timp posibil, noii administratori ai Centrului Cultural „Ion Besoiu“ așteaptă definitivarea agendei culturale și a listelor de evenimente, astfel încât proiecția filmelor să fie posibilă și să nu se suprapună cu alte manifestări. „Ne dorim să proiectăm filme la «Ion Besoiu» chiar înainte de închiderea «Arta», însă mai e nevoie de puțină răbdare. Cât de repede o să putem, o să anunțăm tarífele, lista filmelor, precum și orele de rulare“, ne-a declarat Gabriela Stoian, director TV Sat Media Group.

Datorită investițiilor de modernizare care au costat mai bine de două milioane de euro, viitoarele săli de cinema ale centrului „Ion Besoiu“ își oferă toate condițiile moderne de confort, astfel încât să te îndrăgostești din nou de mersul la cinematograf.


Viorica MAIER

One Comment

  1. Cristina says:

    Sper ca macar aici sa se respecte numarul locului scris pe bilet, nu cum se intampla la Arta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*