Cu entuziasm și bucurie, în sprijinul semenilor

În luna decembrie, pe lângă activitățile curente, beneficiarii Asociației Filantropice Olivia (AFO) s-au bucurat de cadourile și surprizele Moșului.

Acțiunile sunt organizate pe tot parcursul lunii decembrie în cadrul campaniei intitulate „Noi suntem speranța semenilor noștri” de către Olivia Betina Pădurean, studentă în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

„Bucuria din ochii beneficiarilor noștri înseamnă pentru noi îndemnul de a continua și a dezvolta activitatea noastră. În desaga Moșului, pe lângă cadouri specifice perioadei premergătoare Crăciunului, Moșul a pus pentru beneficiarii proiectelor noastre, precum și pentru cei care au primit daruri de la el, speranța într-un an mai bun, gândurile noastre bune, decizia noastră fermă de a rămâne solidari și atenți cu nevoile lor și în anii următori”, a spus Olivia Betina Pădurean.

Ea este unul dintre studenții profund implicați în activitatea socială și educațională din municipiul Sibiu și județul Sibiu. Este director de proiecte în cadrul asociației, iar în anul curent ea a coordonat activitățile sociale și educaționale în cadrul instituției.

Concret, în cadrul campaniei intitulate „Noi suntem speranța semenilor noștri” din luna decembrie s-au distribuit cadouri pentru toții beneficiarii asociației precum și în cadrul Școlii Gimnaziale Șeica Mare (structura Boarta și Buia) și Școala Gimnazială „Matei Basarab” Turnu Roșu. În săptămâna viitoare, campania umanitară va continua cu distribuirea de cadouri vârstnicilor singuri și nevoiași din municipiul Sibiu.

„Adresăm și pe această cale sincere și cordiale mulțumiri partenerilor și oamenilor mărinimoși care au fost alături de noi și în acest an”, transmit reprezentanții asociației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*