Cu cât se reduce consumul de energie pentru încălzire la Jandarmeria Sibiu

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a semnat contractul de finanțare a proiectului de reabilitare și modernizare a Punctului de Control Acces aparținând I.J.J. Sibiu, finanțat de Uniunea Europeană prin Mecanismul de Redresare și Reziliență – PNRR. 

 

Foto: Jandarmeria Sibiu

Proiectul „Reabilitarea și modernizarea pavilionului 45-70-03 aparținând I.J.J. Sibiu” va duce la creșterea eficienței energetice și reziliența clădirilor publice prin renovare energetică aprofundată.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Valoarea totală eligibilă a Contractului de Finanțare este de 1.022.223,27 lei cu TVA.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea eficienței energetice și tranziția către un fond construit rezilient și verde și răspunde priorităților stabilite la nivel național, regional și local.

Obiectivele specifice sunt:

-Reducerea consumului anual specific de energie pentru încălzire cu 55,55 % față de consumul anual specific de energie pentru încălzire înainte de renovare

-Reducerea consumului de energie primară cu 61,22 %

-Diminuarea cu cel puțin 66,89 % a emisiilor de CO2 în comparație cu starea de pre-renovare (renovare energetică moderată).

Durata proiectului este de 36 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul ianuarie 2023 – ianuarie 2026.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*