Cu casa închisă

Baschetbaliștii sibieni se vor duela diseara, pe teren propriu, cu BC SCM Timișoara, începând cu orele 19.15. Partida se va disputa cu casa închisă.

Cei care nu au reușit să își achiziționeze bilet pot urmări meciul în fața televizorului, meciul fiind transmis în direct de DigiSport 4.

foto: Dragoș Dumitru

BC CSU Sibiu e pregătită să își ia revanșa, în partida de la Sala Trasilvania, după ce în tur, BC SCM Timișoara a învins echipa noastră, scor 92-78. ”Băieții sunt toți apți și vor încerca să facă un meci așa cum Steaua a făcut cu noi-cu maximă agresvitate. E una din echipele care ne-a bătut în tur și sunt sigur că băieții se vor mobiliza să nu se mai întâmple o dată acest lucru. Timișoara este o echipă foarte puternică, pe toate pozițiile, cu jucători buni, cu experiență, în mare parte jucători ce au rămas din sezonul trecut. Dar încet își pierd din acest avantaj pentru că și noi am avut timp să jucăm împreună și să ne dezvoltăm jocul ca și echipă. Va fi un meci greu, de mare implicare fizică și psihologică. Sunt sigur că jucătorii care au fost la Sibiu în sezoanele trecute vor încerca să își facă simțită prezența cât mai mult și noi, evident, vom încerca să îi oprim”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

După această partidă, pentru BC CSU Sibiu urmează meciul din deplasare pe terenul campioanei de la U Banca Transilvania Cluj Napoca, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 17.15.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*