CSU Sibiu scoate la vânzare abonamente pentru meciurile din noul sezon, cu opțiuni speciale pentru suporterii fanatici

CSU Sibiu va pune în vânzare, începând de luni, 27 august, abonamentele pentru noul sezon competițional.

Prețurile rămân neschimbate, iar abonații vechi au posibilitatea, timp de două săptămâni, să își reînnoiască abonamentul vechi. Începând din acest sezon, abonații vor avea parte de numeroase facilități, anunță reprezentanții clubului.

foto: Adrian Bugariu

Iubitorii baschetului sibian sunt așteptați începând de luni, 27 august, între orele 10:00-15:00, la sediul clubului, de pe str. Rennes, nr. 2, pentru a-și procura cardurile de acces pentru întregul sezon.

Timp de două săptămâni, abonații vechi își pot reînnoi abonamentele pe aceleași locuri, urmând ca, începând din 10 septembrie, cardurile de acces să se comercializeze și pentru suporterii care doresc să își achiziționeze prima dată tichetul de acces valabil întreg sezonul. Prețul abonamentelor pentru întregul sezon rămân neschimbate, astfel că, în funcție de sector, costurile sunt următoarele:

  • Sectorul A și Sectorul B: 200 de lei
  • Sector C și Sector D: 300 de lei
  • Sector VIP: 500 de lei (include un maiou oficial de joc)

Fiecare abonament achiziționat pentru copii până la 14 ani include un tricou polo cu inscripțiile CSU Sibiu. Reînnoirea abonamentelor se face în baza actului de identitate și a abonamentului vechi, iar abonații noi sunt așteptați cu actul de identitate.

„Facem precizarea că abonamentele pentru întregul sezon oferă locul asigurat în sală și acces la toate partidele CSU Sibiu de pe teren propriu din acest sezon. Biletele de acces pentru fiecare meci, în acest sezon, vor fi 15 lei, pe toată perioada sezonului. Elevii cu rezultate excepționale la învățătură, cu media finală în anul școlar anterior de peste 9,50, beneficiază de reducere de 20 % din prețul abonamentului, în baza carnetului de elev”, au mai menționat reprezentanții BC CSU Sibiu.

Conducerea clubului a pregătit, începând cu acest sezon, și o serie de extra-opțiuni pentru abonați, care să asigure suporterilor “o experiență unică alături de echipa noastră”. Astfel, cu “Little eagles”, fetele și băieții cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani vor avea parte de cadouri și acțiuni prin care vor fi în centrul atenției la meciurile din Sala Transilvania. Abonații care aleg să sărbătorească ziua de naștere a unei persoane dragi alături de CSU trebuie să se înscrie cu cel puțin 14 zile mai devreme, iar la petrecere va sosi un tort și un cadou semnat de întreaga echipă. Cu opțiunea „Toți ca unu!”, fanii pot alege un pachet de echipament complet marca ANDU la un preț preferențial: trening, echipament de joc, hanorac, tricou polo, geantă sport și alte produse personalizate cu însemnele echipei. De asemenea, pentru meciurile în deplasare din Liga Națională, aceștia pot sta la același hotel cu sportivii și vor împărți meniul cu aceștia, vor avea acces la antrenamentul oficial, bilet la meci și o poză de colecție la final, alături de întreaga echipă. O altă opțiune le oferă suporterilor posibilitatea de a apărea într-un calendar alături de jucători și de antrenori.

“Misiunea noastră nu stă doar în a câștiga meciuri, ci și în a promova valorile sportului, educând comunitatea și în special tinerii! Dorim să organizăm în acest sezon două evenimente la care vom invita specialiști în nutriție, fitness, psihologie sportivă, kinetoterapie, social media și PR, dar și un invitat special din lumea sportului pentru a dezbate aspecte ce definesc cariera unui sportiv profesionist. Sperăm ca experiența invitaților noștri să îi educe pe juniorii de astăzi, dar și pe antrenorii și pe părinții lor, indiferent de ramura sportivă pe care copilul și-a ales-o. Întregul eveniment vă va fi oferit și în format video. Pentru grupuri vor exista tarife speciale”, au mai anunțat cei de la CSU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*