CSU Sibiu pierde în OVERTIME, dar se CALIFICĂ în play-off!

CSU Sibiu n-a reușit să câștige azi în Giulești, deși și-a propus să schimbe impresia lăsată la ultimul meci acasă, 65-99 cu U-BT Cluj Napoca. Echipa sibiană a cedat din nou, de această dată cu 82-87 (20-18, 24-16, 19-15, 11-25, 8-13), în această seară, în deplasare, în fața Rapidului, duel care a avut nevoie de prelungiri pentru a decide câștigătoarea.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/CSU Sibiu

Elevii lui Rinkevicius au condus ostilitățile trei sferturi din meci, dar au pierdut jocul din mâini în sfertul 4, când s-au văzut prinși din urmă, deși au avut și 16 puncte avans. Au fost egalați cu mai puțin de 30 de secunde înainte de final, 74-74, iar Jay Lawrence Threatt Jr. a ratat de 2 puncte și șansa de a decide jocul la ultima aruncare. În overtime, gazdele au fost mai proaspete, câștigând fără probleme.

Au marcat pentru CSU Sibiu: Marc Loving 20 puncte (8 recuperări, 1 pasă decisivă), Barro 14 puncte (5 rec.), Kuti 14 pct. (2 rec., 3 p.d.), Jay Threatt Jr. 13 pct. (6 rec., 6 p.d.), Ivanov 11 pct. (3 rec., 3 p.d.), Rareș Uță 6 pct (3 rec., 1 p.d.) și Dragoste 4 pct (1 rec., 1 p.d.)

La gazde s-au remarcat Sayeed Al Kabir Pridgett, cu 25 de puncte și Paulius Petrilevicius cu 18 puncte.

În urma acestui rezultat, CSU Sibiu trece la 7-10 și coboară pe 6 în clasament, poziție care nu îi mai poate scăpa la finalul Top10. Dinamo, adversara din ultima etapă, a cedat în această rundă la Oradea, 64-66 cu CSM CSU și nu ne mai poate depăși în clasament. În aceste condiții, partida de sâmbătă 6 martie, din Capitală, dintre Dinamo și CSU Sibiu, va conta doar pentru gazde, care luptă pentru calificarea in extremis în play-off. Ultima etapă va fi importantă și pentru a ne decide adversara din sferturile de finală, bătălia fiind dată de CSO Voluntari (meci acasă cu CSM Tg. Mureș) și FC Argeș (meci în deplasare la Rapid).

CLASAMENT

sursa: LNBM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*