CSU Sibiu: „Nimeni nu a fost dat afară din sală”

După meciul de baschet de ieri dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj Napoca, meci pierdut de sibieni la un scor categoric de 67 la 88, în mediul on line au apărut multe comentarii acuzatoare la adresa conducerii clubului sibian.

Cei care au postat pe rețelele sociale au acuzat faptul că mai mulți suporteri au fost evacuați din sală de către forțele de ordine pe motiv că au cerut demisia conducerii clubului.

Astăzi, cei de la CSU Sibiu au ținut să clarifice lucrurile în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Horațiu Floca-directorul CSU Sibiu, Laurențiu
Buduleci-președintele secției de baschet a Clubului și Valentin
Bisericescu-responsabilul de ordine și siguranță.

Valentin Bisericescu, responsabilul cu ordinea și securitatea a afirmat că nimeni nu a fost dat afară din Sala Transilvania. El spune că a existat un grup de suportewri care s-au așezat lângă galerie deși nu aveau locuri acolo. Acest grup, potrivit lui Bisericescu s-a manifestat violent și cu un limbaj inadecvat încă din debutul partidei.

El afirmă că la pauză s-a dus la acest grup de suporteri violenți și i-a invitat la o discuție pe hol. La această discuție au asistat și reprezentanții Jandarmeriei. În final, potrivit lui Bisericescu suporterii au înțeles și au rămas în sală să vadă meciul, fără a mai crea tulburări.

„Nu a fost nimeni scos afară, dacă a fost cineva să vină și să spună, pentru că aceasta ar fi constituit un abuz” a adăugat și Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

În urma inciidentului de aseară nu a fost aplicată nici o sancțiune de către jandarmii prezenți la meci.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*