CSU Sibiu joacă azi pentru Cupă

CSU Sibiu deschide peste câteva ore Turneul Final 8 al Cupei României la baschet masculin. Întâlnește în primul meci eliminatoriu CSM Constanța, de la ora 12,15, în Sala „Horia Demian“ din Cluj-Napoca, arena pe care a jucat atât de bine sâmbătă, 10 februarie, în compania campioanei. Din păcate, „vulturii“ au cedat atunci, 74 -80 (42-45) însă au arătat că pot face față unui adversar de calibru.

foto: facebook/CSU

Duelul cu CSM Constanța este deschis oricărui rezultat, mai ales că în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin cele două echipe și-au împărțit victoriile. În turul sezonului regulat, CSU Sibiu a depășit gruparea constănțeană, pregătită de sibianul Dan Fleșeriu, în Sala Transilvania, la o singură posesie, scor 79-76, pentru ca în retur, pe malul mării, CSM CSU Constanța să învingă tot la o posesie, 89-87!

Sibienii au totuși un mic ascendent moral în fața „marinarilor“, reușind să se impună în primul duel din Cupa României, în septembrie 2023, în grupa desfășurată la Constanța, unde au câștigat cu 84-80 și au încheiat pe primul loc în Grupa F.  

Turneul Final 8 începe așadar, azi, în Sala „Horia Demian” și sunt transmise în direct de către Digi Sport și Prima Sport. Primele meciuri eliminatorii sunt programate astfel:

  • ora 12:15    BC CSU Sibiu – CSM CSU Constanța
  • ora 15:00    CSM Petrolul Ploiești – Rapid București
  • ora 17:45    CSM CSU Oradea – CSM Târgu Mureș
  • ora 20:30    CSO Voluntari – U-BT Cluj-Napoca

Din faza semifinalelor competiția se mută în BTarena, partidele urmând să se joace de la orele 17:30 și 20:30.

Finala Cupei României la baschet masculin este programată pe 18 februarie, de la ora 20:30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*