CSU Sibiu – CSO Voluntari, pe repede înainte

Locul 6 la finalul fazei secunde a Ligii Naționale de baschet masculin, CSU Sibiu începe asaltul final pentru un nou loc pe podium. În sferturi, va întâlni din nou CSO Voluntari, la fel ca în stagiunea precedentă, tot cu gruparea ilfoveană beneficiind de avantajul terenului propriu. Dacă în urmă cu un an cele două echipe au încheiat Top 10 pe locurile 4 și respectiv 5, de această dată au terminat pe 3 și respectiv 6.

foto: facebook/CSU Sibiu

Prima rundă de play-off se va juca după regula „cel mai bun din cinci meciuri”. „Programul meciurilor pentru playoff a fost stabilit, iar această serie dintre BC CSU Sibiu și CSO Voluntari are desfășurare condensată, din cauza participării ilfovenilor în Final Four-ul ENBL. Seria meciurilor începe la Voluntari, iar primele două jocuri se vor disputa după următorul program:

Meciul 1  – duminică, 14 aprilie, orele 19, Sala „Gabriela Szabo“ Voluntari

Meciul 2  – marți, 16 aprilie, ora 19, Sala „Gabriela Szabo“ Voluntari

Meciul 3 – joi, 18 aprilie, ora 19,45, în Sala Transilvania Sibiu      

Meciul 4 – sâmbătă, 20 aprilie, Sala   Transilvania Sibiu                  

Meciul 5 – luni, 22 aprilie, Sala „Gabriela Szabo“ Voluntari

Prețul unui bilet în Sala „Gabriela Szabo“ din Voluntari este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta între 5 și 18 ani, studenți și pensionari, pentru ultimele două categorii fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note / legitimație de student, legitimație/cupon de pensie). „Biletele pentru primele două partide din seria de Play-Off, cu CSO Voluntari, sunt disponibile pe blt.ro iar suporterii echipei noastre sunt sfătuiți să achiziționeze tichete în zona peluzei! Haideți să vedem cine face deplasarea cu noi!“, își invită fanii CSU Sibiu.

În finala ENBL

Pornim din nou cu șansa a doua, CSO Voluntari având un lot superior valoric, cu o performanță istorică în acest sezon în cupele europene. Chiar săptămâna aceasta a jucat finala European North Basketball League (ENBL), cedând într-un final dramatic, 81-85 (35-35) cu Bakken Bears. În campionatul intern, CSO Voluntari a terminat Top 10 pe 3, cu un bilanț de 10 victorii și 8 înfrângeri.

Speranțe

Elevii lui Rinkevicius speră să dea din nou lovitura, chiar dacă n-au traversat o perioadă prea bună în ultimele 2 luni, cu 7 înfrângeri în cele 9 partide disputate. Mai mult, au încheiat Top 10 „în genunchi“, cu înfrângeri la Rapid (82-87) și apoi Dinamo (89-95), care au accentuat starea de nemulțumire a fanilor, în urma dezastrului din Sala Transilvania, 65-99 cu U-BT Cluj Napoca.

În cea mai recentă dispută dintre cele 2 echipe, în urmă cu mai puțin de o lună, CSO Voluntari s-a impus în Sala „Gabriela Szabo“ cu 77-72, după un final încins, câștigătoarea fiind decisă în ultimul minut, de la 74-72 pentru gazde. Există așadar speranțe, mai ales că în tur, tot anul acesta, am învins echipa ilfoveană, în Sala Transilvania, scor 84-79.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*