CSU Sibiu a ales Muzeul Astra, de Ziua Națională

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu s-au bucurat de Ziua Națională a României în Muzeul Astra. Spre surprinderea tuturor, au avut parte și de un mini-concert susținut în Pavilionul Muzeal Multicultural (intrarea principală din Muzeul în aer liber). Solist: Rareș Uță!

Băieții noștri știu foarte bine să ne impresioneze, iar de ziua României, am avut parte de un «concert» LIVE inedit astăzi (nr – ieri), marca Rareş Cristian Uță, în Muzeul Astra!

L-am aplaudat cu toții, după care ne-am bucurat redescoperind frumusețea tradițiilor populare românești!“, a transmis CSU Sibiu.

După pauza competițională determinată de acțiunile loturilor naționale, BC CSU Sibiu revine în Liga Națională de baschet masculin sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18, pentru întâlnirea cu CS Municipal Galați. Meciul contează pentru runda a 10-a și va avea loc în Sala Transilvania, cu spectatori în tribune.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, AICI

Accesul se face în baza biletului și a certificatului digital COVID care să ateste că spectatorii sunt vaccinați cu schema completă de cel puțin 10 zile sau au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare. Copiii până la 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul digital covid.

Foto: facebook/CSU Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*