CSU Atlassib Sibiu se întoarce cu o victorie de la Timișoara

Galben-albaștri au reușit o victorie, în primul meci oficial al noului campionat, meci disputat în compania celor de la BC Timișoara, scor 61-53 (12-9, 15-17, 11-14, 23-13).

Așa cum au și declarat, înaintea meciului, jucătorii sibieni n-au avut o misiune ușoară la Timișoara, din pricina faptului că nu cunoșteau cum va juca adversara. Din fericire, însă, au reușit să câștige meciul, la capătul celor 40 de minute de joc.
”Fiind primul meci oficial al campionatului, jucătorii noștri nu au jucat nici măcar la 50 la sută din potențialul lor. Asta pentru că a fost mult stres, au fost emoțiile și dorința mare de a câștiga acest meci. În plus, nu știau cu cine vor juca, pentru că au întâlnit o echipă formată în urmă cu trei zile. Poate de aceea nici nu am reușit să găsim, mereu, soluții în atac. De apărare nu pot să mă plâng, de vreme ce nu am primit decât 53 de puncte. Nici noi nu am marcat foarte mult, dar suntem ca și la meciurile amicale, oricare jucător ar putea marca mai mult. Avem cel puțin 5 jucători care pot marca peste 10 puncte. Din păcate, suferim la recuperări și se pare că încă nu reușim să reparăm problema asta. Dar o victorie, rămâne întotdeauna o victorie și sper ca aceasta să ne dea aripi și încredere pentru meciurile următoare”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.
Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: O. Popa Calota 15p, K. Hardy 10 p, L. Gilbert 10p, B. Lalovic 9p, M. Klassen 8 p, W. Paul 6p, M. Harrison 3p.
Săptămâna viitoare, vineri, pe 9 octombrie 2015, de la orele 18:15, Sibiul primește vizita celor de la Steaua CSM Eximbank, la Sala Transilvania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*