CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la Steaua CSM Eximbank

Baschetbaliștii sibieni joacă mâine, pe teren propriu, în compania celor de la Steaua, în etapa a II-a a Ligii Naționale de Baschet. Meciul este programat să înceapă de la ora 18:15, iar în pauza partidei, spectatorii suunt invitați să participe la un concurs cu premii puse în joc de CSU Sibiu și partenerul său DECATHLON.
Înaintea primului meci de pe teren propriual sezonului 2015/2016 dn LNBM, sibienii par a fi hotărâți să facă o figură bună în fața propriilor fani.
”Echipa noastra este pregătită. Ne-am antrenat bine și am început să jucăm tot mai bine ca echipă. Suntem pregătiți și abia așteptăm să luptăm. Eu, personal, cred că, fiind la începutul sezonului, și cei de la Steaua, ca și noi, încearcă să își dea seama de jocul fiecăruia. Au jucători foarte buni individual. Ceea ce trebuie să facem noi este să îi împiedicăm să joace ca o echipă și să muncim pe parte de recuperări. Asta este cheia meciului, recuperările. Pe fani îi invit la meci, să vină să facă multă gălăgie. Vom lupta, pentru voi, până în ultimul minut, pentru a câștiga!”, a spus Will Paul.
”Încercăm să facem un joc cât mai bun, mai spectaculos și cât mai eficient. Să sperăm că ne vom descurca mai bine acum decât în meciul de la turneul amical (n.r. Turneul Elemer Tordai).Steaua are jucători foarte buni, vor participa în EuroCup, o competiție extrem de puternică. Evident că ne facem probleme legat de cum vom reuși să ținem, individual, pe fiecare dintre acești jucători sau dacă vom reuși să le oprim jocul de echipă. Dacă măcar unul dintre aceste două obiective îl atingem, cred că avem și noi șansele noastre.Avem ceva probleme cu accidentările, dar sper ca până la ora meciului totul va fi în regulă și vor putea juca toți. Mă așteptam, încă de la meciul de la Timișoara, ca jucătorii noștri să joace mai bine, dar a fost primul meci. Emoțiile care au fost acolo nu vor mai fi acum, deși e primul meci oficial acasă, din campionat, dar sper să îi văd pe jucători mult mai liberi, mai pozitivi în tot ceea ce fac și să joace cu viteză mai mare.Faniisper să vină să ne ajute, să umple sala, să ne susțină îndiferent cât va fi scorul și să îi încurajeze pe băieți. Mai ales pentru americani, suportul fanilor îi determină să depună mai mult efort și mai multă energie în joc și chiar s-ar putea să ne ajute să câștigăm” a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Pentru suporterii care vor fi în Sala Transilvania, CSU Sibiu și Decathlon organizează, în pauza meciului, un concurs de aruncări la coș. Câștigătorii vor putea pleca acasă cu o minge de baschet cu autografele jucătorilor, produse de la decathlon sau bilete gratuite de intrare pentru următoare partidă de pe teren propriu pe care CSU Atlassib Sibiu o va disputa, peste două etape, cu BC Mureș, Tg.Mureș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*