CSC Șelimbăr, remiză cu Adanaspor

Aflată în cantonament la Bolu, echipa pregătită de Eugen Beza a încheiat la egalitate, 2-2 (1-1) cu Adanaspor, grupare de primă ligă din Turcia, în cel de-al doilea meci de pregătire al verii.

foto: facebook/CSC Selimbar

„CSC 1599 Șelimbăr a înregistrat o remiză în cel de-al doilea meci amical din această vară. Dacă la pauză scorul la fost 1-1, golul echipei noastre fiind marcat de Alexandru Luca, iar Adanaspor a egalat din penalty.

După pauză, Adanaspor a trecut în avantaj, în minutul 49, însă nu pentru mult timp, asta deoarece Alexandru Ciocâlteu au egalat două minute mai târziu cu un șut din afara careului.

Eugen Beza a trimis în teren următoarea formulă: Mitrovic – Monea, Dandea, R. Crișan, Arhirii – Manole, Cărăruș, Curtean, Luca, Ciocâlteu- Cîrstean.

După pauză au jucat: Silveanu- Monea – Vișa, Natea, Arhirii, Buzan, Boboc, Cărăruș, Ciocâlteu, Ursu – Visic.“, a transmis CSC 1599 Șelimbăr.

0-2 (0-0) cu FK Orenburg

În primul amical disputat în Turcia, „călăreții roșii“ au cedat, 0-2 (0-0) în fața FK Orenburg (echipă proaspăt promovată în Prima Ligă din Rusia).

„«Călăreții roșii» au cedat 0-2 în primul amical din această vară, la capătul unui meci în care formația din prima ligă din Rusia a marcat în urma unor greșeli personale ale șelimbărenilor.

Șelimbărenii au avut și ei câteva oportunități de a marca, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

În prima repriză staff-ul tehnic a mizat pe: Silveanu – Monea, Dandea, Natea, Arhirii – R. Vecerdea, Cărăruș, Boboc, Al. Luca, Manole – Visic.

În repriza secundă Eugen Beza a utilizat următorul ”11”: Mitrovic – Monea, Vișa, R. Crișan, Arhirii – D. Ursu, Curtean, Cărăruș, Buzan, Ciocâlteu, Cîrstean. Au mai jucat: Oct. Ursu și T. Hulpușiu.“, a transmis CSC 1599 Șelimbăr.

Echipa de Liga II CSC 1599 Șelimbăr se află de luni 4 iulie într-un cantonament de 10 zile în Turcia. În cadrul programului de pregătire figurează și 3 partide amicale.

A venit și Ursu

Chiar înainte de plecarea în Turcia, conducerea clubului din Șelimbăr a anunțat cel de-al 8-lea transfer din această vară. A obținut semnatura lui Octavian Ursu (27 de ani), jucător experimentat venit de la Politehnica Timișoara, care a trecut de-a lungul carierei pe la Universitatea Cluj, ASA Târgu Mureș, UTA Arad, CS Mioveni sau Rapid București. „Mă bucur mult că am ajuns la Șelimbăr, nu ascund faptul că sunt de loc din județul Sibiu, deci pot spune că am revenit acasă. O să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Octavian Ursu.

Ursu s-a născut la Mediaș pe data de 15 noiembrie 1994, măsoară 1,76 metri și este cotat la 125.000 euro de site-urile de specialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*