CSC 1599 Șelimbăr încheie anul cu un meci complicat la Avrig

CSC Șelimbăr întâlnește Poli Iași, sâmbătă, de la ora 11, pe „Centralul“ din Avrig

foto: facebook/CSC 1599 Selimbar

„Dezlegați“ de emoțiile debutului în Liga 2, „călăreții roșii“ zburdă de etape bune prin campionat, ultima ispravă, 1-1 (1-0) la Techirghiol, cu Unirea Constanța, fiind considerată mai degrabă un semieșec.

Trupa lui Eugen Beza își fixase ca obiectiv primul succes în deplasare din acest sezon, însă socoteala de acasă nu s-a prea potrivit cu cea de pe malul mării. Cu un debut de meci mult prea prudent, mingea a ajuns greu la poarta gazdelor, iar timpul s-a scurs pe nesimțite până la pauză. Mai rău, la una din rarele acțiuni în careul nostru, Unirea avea să deschidă scorul, prin Chirițoiu (’37), după o minge bâlbâită de defensiva șelimbăreană. Din fericire, Beza a reușit să iuțească jocul elevilor săi, prin schimbări inspirate, iar golul egalizator a venit firesc. A punctat din nou Daniel Tătar (‘78), omul lunii la Șelimbăr, cu 4 prezențe consecutive în echipa etapei din liga secundă. 

Cu spectatori!

Cu 3 victorii consecutive pe teren propriu, cu Concordia, Universitatea Cluj și FC Buzău, dar și 2 rezultate de egalitate în deplasare, CSC Șelimbăr pornește cu prima șansă în meciul de sâmbătă. Are de înfruntat o echipă incomodă, retrogradată anul acesta din prima ligă, care a avut un start mai greoi, dar care n-a mai pierdut în ultimele 4 etape.

Conducerea clubului, precum și staff-ul tehnic și jucătorii își doresc sprijinul suporterilor la acest meci. „Sâmbătă vă puteți susține favoriții direct din tribunele stadionului «Central» din Avrig! Biletele de intrare se pot achiziționa în ziua meciului, iar accesul pe stadion se face conform protocolului de combatere a virusului SARS-CoV-2“, este mesajul transmis fanilor de CSC 1599 Șelimbăr.

„Ne-am bucura foarte mult dacă spectatorii ar veni la ultimul meci. Este un meci foarte important“, a transmis Eugen Beza, antrenorul CSC 1599 Șelimbăr.

Meciul de sâmbătă, de la Avrig, este ultimul oficial din acest an pentru cele 2 echipe, ceea ce sporește miza. „Ne dorim foarte mult să terminăm cu bine anul. Contează ultima impresie din toate punctele de vedere: financiar, de imagine, starea psihică a noastră, cum intrăm în vacanță… Am făcut din terenul propriu un teren foarte greu pentru toate echipele, ne-am adaptat și ne adaptăm mai bine decât ceilalți“, a declarat Alex Curtean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*