CSC 1599 Șelimbăr, deplasare de trei puncte

„Călăreții roșii“ ar putea sparge gheața la Constanța, pentru prima victorie în deplasare din acest sezon

Eugen Beza încearcă să-și țină elevii concentrați (foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr)

Pentru runda a 15-a a Ligii a 2-a, CSC 1599 Șelimbăr se deplasează la Constanța, având programat meci cu Unirea, sâmbătă 27 noiembrie, de la ora 11.

Cu jucători în echipa etapei de mai multe ori, între care Daniel Tătar de trei ori consecutiv, „călăreții roșii“ par a avea o pâine de mâncat pe malul mării, în condițiile în care Unirea n-a prea rupt gura târgului în acest sezon. Ba dimpotrivă, a reușit doar 2 victorii, cu Metaloglobus (4-1, în deplasare) și 2-0 cu Dacia Unirea Brăila, în urmă cu ceva mai bine de o lună. Este și echipa care a încasat scorul sezonului, 0-14 în „dezastrul“ cu Gloria Buzău din etapa a 5-a.

Moral perfect

Elevii lui Eugen Beza ar putea profita pentru prima victorie în deplasare în acest sezon. Mai ales că au și „pieptul scos“, după un nou rezultat important, 2-1 (0-1)) cu FC Buzău, duminică, pe Centralul din Avrig, reușind astfel a treia victorie consecutivă pe teren propriu, după 1-0 cu Concordia și 4-2 cu „U“ Cluj.

Chiar dacă nu au trăit încă bucuria unui succes în deplasare, în acest sezon, „călăreții roșii“ n-au fost tocmai „mielușei“ pe terenurile adversarilor. Au remizat, 0-0 în Ghencea, 1-1 la Timișoara, cu Poli, și au pierdut la mustață, în ultimul minut, cu FC Hermannstadt, 2-3 (0-2).

Aproape de play-off

CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la doar 4 puncte de un loc în play-off, însă Eugen Beza rămâne „cu picioarele pe pământ“. „Luăm fiecare meci în parte, important e să facem puncte față de urmăritoare, pentru că este un format foarte ciudat, oricând poți să legi două victorii să fii sus sau …să legi două înfrângeri. Se vor împărți grupele (nr – după campionatul regulat) și există un risc. E bine să ai cât mai multe puncte, pentru că punctele îți aduc liniște, îți aduc bani“, a declarat Beza, după victoria cu FC Buzău..

„Meci complicat“

Antrenorul echipei din Șelimbăr simte momentul favorabil, însă încearcă să-și țină elevii concentrați, pentru a nu lua „de sus“ Unirea. „Urmează o deplasare extrem de grea, pentru că i-am studiat pe cei de la Unirea Constanța. După cum știe toată lumea, este o echipă care provine de la Academia FCSB, cu niște jucători cu mare calitate și dezinvolți, nu întâmplător Dejul i-a bătut atât de greu. Ne așteaptă un meci complicat, întâlnind o echipă care nu are ce pierde, nu pune preț pe locul în clasament. E foarte important cum reușim noi, ceea ce n-am reușit la Timișoara, să ne montăm ca la un meci cu echipele din Top 6“, a transmis Eugen Beza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*