Crucea Roșie Sibiu organizează o Școală de Vară pentru cei mici în perioada 3  – 7 iulie și/sau 10 – 15 iulie

„O săptămână la Crucea Roșie” va avea ca temă principală dobândirea cunoștințerlor de prim ajutor, adaptate vârstei celor mici.

Foto: Crucea Roșie Sibiu

”Pe parcursul anului am avut numeroase cereri de la familii care doreau să-și implice copiii în activități de voluntariat, dar pentru că nu aveau vârsta minimă de 16 ani, nu puteam sa onorăm aceste cereri.

Acum însă, suntem foarte entuziasmați să inițiem o școala de vară unde să-i primim pe cei mici. Ne propunem să-i învățăm manvre de prim ajutor, adaptate vârstei lor, dar și să realizăm activități de tip outdoor, având în vedere că sediul nostru se află în centrul istoric al orașului: incursiuni în Parcul Astra și prezentarea busturilor personalitățiilor prezente acolo cu exemple concrete din viețile lor, jocuri de grup în Parcul Cetății dar și joacă liberă în Parcul Tineretului. Cei mici vor fi supraveghați de voluntarii noștri instruiți dar și de personalul angajat” – Raluca Morar, Director.

Crucea Roșie va asigura fructele, apa și o gustare zilnică, iar ce mici sunt rugați să vină de acasă cu un sandvich sau o gustare de prânz.

În intervalul orar 9 -16 pot fi găzduiți maxim 10 copilași cu vârste cuprinse între 7 – 10 ani.

Taxa pe săptămână este de 300 de ron iar pentru informații suplimentare Crucea Roșie vă stă la dispoziție la 0741 118 975 sau prin email la sibiu@crucearosie.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*