Crosul Agnitei – Aleargă în Centrul României

Chiar de Ziua Iei, sâmbătă, 24 iunie, la Agnita se va desfășura cea de-a doua ediție a Crosului Agnitei -Aleargă în Centrul României!”

Startul celei de-a doua ediții a Crosului Agnitei se va da duminică, 24 iunie, la ora 10.00. Cursa cuprinde două trasee: unul de 5 kilometri, și unul de 10 kilometri. Pentru cursa de 10 km, taxă de participare de 100 lei. Se vor acorda premii pentru categoriile masculin și feminin astfel: locul 1 (750 lei), locul 2 (600 lei), locul 3 (450 lei). Pentru cursa de 5 km – taxă de participare de 75 lei. Aici se vor acorda premii pentru categoriile masculin și feminin astfel: locul 1 (500 lei), locul 2 (400 lei), locul 3 (300 lei)
Special pentru copii vor fi organizate trasee pe grupe de vârstă astfel: 4-6 ani, 7-8 ani, 9-12 ani. Taxa de participare este de 35 lei.

”O experiență unică care merită bifată și anul acesta – alergarea în  României chiar de ziua iei. Descoperă povestea unui oraș de legendă cu oameni care au păstrat vii obiceiurile străvechi și participă la o cursă de poveste în unul dintre cele mai inedite locuri din țară: Agnita – centrul geografic al României.  Cauza pentru care alergăm este una nobilă: amenajarea unui loc de joacă în localitatea Ruja”, spun organizatorii evenimentului.

”Crosul Agnitei – Aleargă în Centrul României!” este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Agendei Sportive 2023 a județului Sibiu.
Organizatori sunt Primăria Agnita și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, în parteneriat cu Harting RO Automotive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*