Criminaliști I.G.P.R. în sprijinul anchetei jafului de pe strada Moldoveanu

Șeful Poliției Române a trimis la Sibiu o echipă de specialiști criminaliști pentru a veni în sprijinul polițiștilor care anchetează moartea afaceristului sibian Adrian  Kreiner.

Foto: Mesagerul de Sibiu

„Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Digi 24, care citează surse din anchetă, hoții au plecat din casă cu ceasuri de aproximativ 1 milion de Euro. În același timp, potrivit acelorași surse, în seiful din locuință au fost găsiți bani care nu au fost luați de atacatori, ceea ce conduce la ideea unui atac comandat sau o reglare de conturi.

Sursa foto: Facebook

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, trei indivizi au intrat în casa omului de afaceri, l-au imobilizat și bătut până l-au lăsat inconștient, după care au amenințat-o cu un pistol pe fiica acestuia pentru a le arăta unde sunt lucrurile de valoare și banii.

În urma agresiunii, Adrian Kreiner a decedat marți seara la spital.

Până în prezent anchetatorii nu au reușit identificarea atacatorilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*