Cornea joacă azi în sferturi la Madrid

Victor Cornea a debutat cu dreptul, ieri, în Turneul ATP 75 Challenger de la Madrid dotat cu premii în valoare totală de 73.000 de euro.

Aflat la fileu, Victor Cornea a închis meciul cu un voleu (foto: captură video)

Alături de Marcelo Demoliner (Brazilia), Cornea a trecut ieri în optimi de perechea spaniolă Miguel Avendano Cadena / Rafael Jodar (beneficiara unui wildcard) în două seturi, scor 6-3, 6-2 în 59 de minute.

VEZI aici meciul câștigat ieri de Victor Cornea/Marcelo Demoliner

Astăzi după prânz, perechea Cornea/Demoliner (favorit 3) întâlnește în sferturi echipa formată din Ivan Liutarevich (Belarus) / Vladyslav Manafov (Ucraina). În cazul în care câștigă azi, urmează să joace în semifinale cu perechea învingătoare dintre favorita nr.1 Nicolas Barrientos (Coluimbia) / Ariel Behar (Uruguay) și Orlando Luz / Marcelo Zormann Da Silva (Brazilia).

Sibianul face așadar pereche la Madrid cu brazilianul Marcelo Demoliner, jucător pe care l-a învins în cea mai recentă finală disputată în acest an, cea de la Sanremo (Italia). Alături de Marko Skogor, Vlad Victor Cornea a dispus atunci de Nikola Cacic (Serbia)/Marcelo Demoliner (Brazilia) în două seturi, 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat 67 de minute.

Sibianul Vlad Victor Cornea, cel mai valoros tenismen român al momentului, a intrat în Top 100 ATP la dublu, după ce a câștigat la Sanremo, luna trecută, cel de-al 4-lea titlu challenger în 2023, după cele de la Oeiras 1 (Portugania), Tenerife (Spania) și Rovereto (Italia).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*