Cornea, eliminat în sferturi la Madrid

Victor Cornea a părăsit azi Turneul ATP 75 Challenger de la Madrid (Open Comunidad de Madrid). Sibianul a jucat alături de brazilianul Marcelo Demoliner, cedând surprinzător la perechea Ivan Liutarevich (Belarus) / Vladyslav Manafov (Ucraina) în super tie-break, scor 6-7 (4/7), 6-1, 4-10, într-o oră și 32 de minute.

foto: captura video/atptour.com

Pentru calificarea în sferturi, perechea românului (favorita numărul 3 a turneului) a intrat în posesia a câte 880 de euro și 16 puncte ATP.

Sibianul a făcut pereche la Madrid cu brazilianul Marcelo Demoliner, jucător pe care l-a învins în cea mai recentă finală disputată în acest an, cea de la Sanremo (Italia). Alături de Marko Skugor, Vlad Victor Cornea a dispus atunci de Nikola Cacic (Serbia)/Marcelo Demoliner (Brazilia) în două seturi, 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat 67 de minute.

Nr 95 mondial la dublu, sibianul Vlad Victor Cornea, cel mai valoros tenismen român al momentului, a intrat în Top 100 ATP la dublu după ce a câștigat la Sanremo, luna trecută, cel de-al 4-lea titlu challenger în 2023, după cele de la Oeiras 1 (Portugania), Tenerife (Spania) și Rovereto (Italia).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*