Cornea a jucat finala de la Napoli!

Alături de francezul de 23 de ani (nr 88 ATP la dublu), sibianul Victor Cornea a câștigat în această dimineață semifinala cu austriecii Arneodo R / Weissborn S., scor 6-4, 6-4, într-o oră și 23 de minute. Perechea sibianului și-a asigurat un cec în valoare de 4.870 euro, dar și 75 de puncte ATP.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/Victor Cornea

Din păcate, în finala programată tot azi, de la 19,40, perechea Vlad Victor Cornea / Theo Arribage a pierdut în fața cuplului Andreozzi G. (Argentina) / Miguel Angel Reyes-Varela (Mexic), scor 1-2 (4-6, 6-1, 7-10). Un meci de o oră și 25 de minute, pierdut în super-tiebeak.

Perechea Vlad Victor Cornea / Theo Arribage a jucat așadar cea de-a 2-a finală din această lună, după victoria de la Murcia (Spania) de săptămâna trecută. Cu o „chimie perfectă“ încă de la primul meci împreună, noua forță a tenisului mondial de dublu a ajuns în această dimineață la a 9-a victorie din 10 partide! În urma finalei pierdute în această seară, seria victoriilor consecutive s-a oprit la 7.

În cele 18 zile de când joacă împreună, perechea Cornea / Arribage a cucerit un titlu (săptămâna trecută la Murcia), a jucat o semifinală, la Szekesfehervar, în Ungaria, iar azi o finală la Napoli.

Turneul Naples 3 Challenger s-a desfășurat pe zgură, la Napoli (Italia), și a fost dotat cu premii în valoare totală de 148,625 euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*