UPDATE Copilă de 10 ani, plecată de acasă. Familia și polițiștii o caută!

UPDATE: Minora a fost depistată pe strada Semaforului, în municipiul Sibiu. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 10 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

foto: IPJ Sibiu

La data de 18 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11.30, fiica sa, BORODI IUSTINA, în vârstă de 10 ani, cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

foto: IPJ Sibiu

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 79 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung.

În momentul plecării, minora purta o geacă de culoare neagră cu interior galben, o bluză de culoare roz închis, pantaloni de culoare gri deschis și adidași de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, fac apel polițiștii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*