UPDATE: Copil în comă într-un loc public. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic

Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit ieri după-amiază în localitatea Axente Sever pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil care era inconștient în stare comatoasă într-un loc public din localitate.

Echipajul a preluat pacientul și l-a stabilizat, însă la scurt timp după ce acesta a fost preluat a intrat în stop cardio-respirator.

Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, pacientul în vârstă de 15 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și medicul a declarat decesul acestuia.

UPDATE, IPJ: Referitor la cazul minorului în vârstă de 15 ani din Axente Sever, la nivelul Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și ucidere din culpă.

La data de 10.10.2022, în jurul orei 15:48, polițiștii sibieni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un minor, un băiat în vârsta se 15 ani, din Axente Sever, a suferit un accident grav prin cădere de la înălțime, în timp ce se afla într-o pădure din extravilanul localității.

În fapt, din cercetările efectuate până în acest moment, polițiștii au stabilit faptul că minorul, alături de alți doi localnici, în vârstă de 25 și 30 de ani, s-ar fi deplasat într-o pădure din extravilanul localității de domiciliu, unde ar fi căzut dintr-un copac.

Întrucât în imediata apropiere polițiștii au identificat un alt arbore, secționat în mai multe bucăți, s-a creat suspiciunea rezonabilă că accidentul suferit de minor s-ar fi produs altfel decât a fost descris, respectiv prin căderea unui arbore secționat peste minor.

În continuare, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*