Copii crescuți la Inter Sibiu, monitorizați de cluburi din țară

Inter Sibiu a redevenit un club important pentru fotbalul din orașul de pe malul Cibinului. Echipa mare evoluează la nivelul Ligii a 4-a, iar din spate vin fotbaliști talentați, formați la grupele de copii și juniori din cadrul clubului.

Pe lângă grupa fotbaliștilor U17, care se pregătesc să facă pasul în fotbalul mare, sunt îndrumați spre marea performanță copii din grupele U13 și U14, care beneficiază la rândul lor de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2023.

Astfel, grupa U14 a avut un parcurs meritoriu, terminând campionatul pe locul 6 din 16 echipe. „Și aici avem câțiva jucători talentați, cum ar fi Eric Naiță și Paul Mordășan, care au fost monitorizați de unele cluburi din eșaloanele superioare. Toți la această categorie de vârstă mai remarcăm pe Denis Mohanu, Adrian Bratu, Andrei Grozav și Pavel Huzu“, arată Ovidiu Comșea, manager sportiv la clubul sibian.

La categoria U13, rezultatele nu se contabilizează printr-un clasament, dar este de remarcat faptul că dintr-un total de 21 de jocuri disputate, au fost înregistrate doar două înfrângeri și un singur rezultat de egalitate. Și la această categorie de vârstă există speranțe pentru viitorul fotbalului sibian, între copiii remarcați numărându-se Dragoș Nistor, Radu Nasture, Raul Grozav, Denis Tatus, Sebastian Crîmu.

Grupele de copii și juniori de la Inter Sibiu au participat și la acțiunile organizate de Primăria Municipiului Sibiu, între care și inaugurarea noului Stadion Municipal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*