ACTUALIZARE VIDEO Continuă căutările bărbatului DISPĂRUT pe Olt. A intervenit și Salvamontul, cu DRONE

ACTUALIZARE VIDEO: Cea de-a doua zi de căutări a bărbatului dispărut pe Olt s-a încheiat. Scafandrii și pompierii au fost nevoiți să se retragă din cauza condițiilor de vizibilitate redusă. Nici căutarea cu drone nu a dat rezultate deocamdată.

Căutările vor fi reluate mâine dimineață.

În această dimineață au fost reluate căutările bărbatului dispărut ieri pe Olt împreună cu prietenul său, care, ieri a fost găsit, decedat.

După ce aseară forțele de intervenție s-au văzut nevoite să sisteze căutările pe Olt din cauza vizibilității reduse, în această dimineață la ora 8.00 au revenit. În acest moment îl caută pe bărbatul dispărut  5 scafandri de la ISU Sibiu și ISU Hunedoara, 2 bărci, 11 pompieri militari
și un echipaj SMURD este pregătit să intervină.

Conform informațiilor furnizate de ISU Sibiu, s-a alăturat căutărilor și o echipă din cadrul Salvamont Sibiu, care utilizează drone.

Reamintim că ieri dimineață, în jurul orei 9.30, soția unuia dintre bărbați a sesizat prin apel 112 faptul că, soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani, sunt din municipiul Sibiu.

Polițiștii, jandarmii și pompierii sibieni s-au imobilizat imediat și au pornit căutările pe râul Olt, localităților Bradu și Scoreiu, întrucât cei doi bărbați ar fi plecat încă de ieri la pescuit în această zonă.

Unul dintre bărbați (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Celălalt bărbat este căutat în continuare

CĂUTĂRI pe Olt. Polițiștii, jandarmii și pompierii caută doi bărbați dispăruți. Unul a fost găsit, decedat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*