Constantin Șovăială, Forța Dreptei: „Trădare dublă pentru sibieni: Turcan și Cîmpean au votat cu ambele mâini măsurile fiscale ale PSD!” (CP)

Când se lăudau că în Biroul Politic al PNL sibienii vor avea doi susținători – făceau doar campanie electorală. Nu le pasă de mediul de afaceri, de economia națională și de oamenii cinstiți care muncesc!

Foto: Arhivă

Astăzi, cele două liberale vopsite în roșu, au trădat electoratul de dreapta. Au votat, în alb, fără să știe ce va conține „mapa lui Ciolacu”. Tot cele două se plimbau cu Boloș prin Sibiu și se lăudau că vor aduce bani, proiecte, bunăstare. Astăzi, garantează creșterile de taxe și impozite, sancționarea oamenilor care fac performanță și îngrășarea aparatului birocratic.

Măsurile fiscale pe care le va adopta Ciolacu deja alungă investitorii, scad prognozele privind creșterea economică și taie din încrederea investitorilor.

  • În loc să desființeze pensiile speciale, taie bursele copiilor orfani.
  • În loc să investească în educație, în profesori și elevi, taie decontările elevilor care fac naveta.
  • În loc să dea afară din secretari de stat și sinecuri angajate la stat, continuă să aducă cât mai multe pile și relații.

Forța Dreptei va depune moțiune de cenzură și va demonstra cu creionul în mână că toate măsurile acestui Guvern lovesc direct în oameni.

Constantin ŞOVĂIALĂ – Deputat neafiliat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*