Consiliul Județean vrea să dea PREMII, dar nu știe cui

Consiliul Județean Sibiu a anunțat că va premia sportivii și antrenorii cu rezultate excepționale. Cluburile sportive din județ sunt invitate să facă propuneri.

Sportivii sibieni care s-au remarcat în competițiile din cursul anului trecut și antrenorii care i-au pregătit vor fi recompensați pentru eforturile depuse. Evenimentul, denumit Gala Sportului, va avea loc joi, 31 ianuarie 2019, începând cu ora 16.30, în sala de conferințe a Consiliului Județean. Premiile vor fi înmânate de conducerea instituției și de către consilierii județeni.

Nominalizările sportivilor și a antrenorilor vor fi făcute de către cluburile sportive din județul Sibiu. În acest sens, Consiliul Județean face un apel către cluburi pentru a trimite propunerile pentru cel mai bun sportiv și cel mai bun antrenor al judeţului Sibiu în anul 2018 pentru categoriile Sport olimpic şi Sport neolimpic. Alte două categorii pentru care vor fi decernate premii sunt: Merit pentru întreaga activitate și Ambasador al sportului în județul Sibiu.

”Pentru prima dată, ne-am gândit să aducem la un loc, în cadrul unei gale a sportului, sportivii și antrenorii care prin munca lor fac cinste județului Sibiu pe plan national și internațional. Prin premierea lor le răsplătim efortul în realizarea de performanțe deosebite și avem convingerea că îi motivăm în obținerea de noi perfornanțe și de ce nu stabilirea de noi recorduri”, spune Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Propunerile pot fi trimise până vineri, 18 ianuarie, inclusiv, pe adresa Consiliului Judeţean Sibiu, str. General Magheru, nr. 14, sau la adresa de email crina.sim@cjsibiu.ro, ele urmând să fie analizate de către o comisie formată din reprezentanți ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport, ai Facultății de Științe, catedra de Sport și educație fizică, a Universității ”Lucian Blaga” Sibiu, precum și un reprezentant al Consiliului Județean Sibiu.

Formularul de înscriere și regulamentul de acordare a premiilor se găsesc pe site-ul Consiliului Județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*