Consiliul Județean Sibiu a prezentat, la București, proiectele sale de dezvoltare inteligentă (CP)

„Proiectele Smart” ale Consiliului Județean Sibiu au fost prezentate la nivel național.
FOTO: Consiliul Județean Sibiu
Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu, a participat alături de reprezentanți ai autorităților locale din țară la conferința ce a avut ca temă „Administrația inteligentă – managementul excelenței” în cadrul căreia au fost oferite detalii legate de infrastructura digitală și conectivitatea în mediul urban, energie eficientă și resurse regenerabile, gestionarea sustenabilă a resurselor naturale.
Cea de-a 18-a ediție a Conferinței Smart Communities Summit&Expo a avut loc la București. La eveniment au luat parte autorități locale, specialiști în domeniul tehnologiei și experți din industrie.
„A fost o oportunitate excelentă de a dialoga deschis cu reprezentanți ai mediului privat și public, despre o temă deosebit de actuală și importantă pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților. Ca autoritate județeană acordăm un interes deosebit poiectelor care aduc plus valoare mediului înconjurător, pentru că ne dorim un județ verde și rezilient care contribuie la neutralitatea climatică. Le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și îi felicit pentru acest demers”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*