Consilier local pe podium la GLS Triathlon Challenge

Diana Mureșan, Consilier Local în Municipiul Sibiu din partea USR, a terminat pe locul secund în prima ediție a GLS Triathlon Challenge de la Sibiu, în proba de ștafeta feminină. Bucuria este dublă în familia Mureșan, după ce Cătălin Mureșan a urcat pe locul întâi la ștafeta masculină.

foto: facebook/Diana Mureșan

Diana Mureșan a făcut echipă cu Anca Șarlea (înot) și Maria Stefănescu (bicicletă), acoperind partea de alergare. „Prima ediție a Triatlonului de la Sibiu a luat sfârșit. A fost exemplar organizată de către Clubul Sportiv Comunitar Sibiu sub coordonarea lui Dani Troancă. Voluntarii au fost foarte implicați, iar o vorbă bună, o încurajare din partea lor pe traseu au făcut minuni. Împreună cu Anca Șarlea (înot) și Maria Stefănescu (bicicletă) am reușit să ieșim pe locul doi la ștafeta feminină. Eu am făcut partea de alergare 🙂. Azi ne bucurăm dublu în familie, Cătă a luat locul întâi cu echipa lui, la ștafeta masculină. Crearea unor astfel de competiții e un semn bun pentru sportul de masă din Sibiu. La anul sper să crească această competiție și să devină un reper precum Maratonul Sibiului.“, a transmis Diana Mureșan, la finalul competiției.

foto: facebook/Diana Mureșan

foto: facebook/Diana Mureșan

Prima ediție a GLS Triathlon Challenge de la Sibiu s-a desfășurat astăzi în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Podiumul la categoria Olimpic – general masculin podiumul a fost ocupat în ordine de Cătălin Romas, Mihail Chindriș și respectiv Florin Adrian Sestacovschi.

Tamara Dogariu a încheiat prima în competiția feminină, urmată fiind de Jakab-Benke Hajnalka și Maria Mirela Popescu

La Sprint – general masculin s-a impus Rares-Alexandru Panait, acesta fiind urmat de Ovidiu Pop și Dumitrel Safca, în timp ce, la feminin, podiumul a fost ocupat, în ordine, de Ilona Ana Ioan, Alexia Ioniță și Mădălina Leonte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*