„CONEXIUNI”: O călătorie în universul literar al tinerilor autori

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu anunță lansarea antologiei literare „CONEXIUNI“, o colecție captivantă de texte literare care aduce împreună creațiile a peste 60 de scriitori tineri, abordând diverse genuri literare precum poezie, proză, dramaturgie și critică literară.

Foto: Casa de Cultură a Studenților Sibiu

Această inițiativă inovatoare, susținută de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, are ca scop promovarea și evidențierea talentelor literare emergente ale tinerilor scriitori din întreaga țară. „CONEXIUNI“ este o antologie ce oferă practic o panoramă amplă și captivantă asupra diversității și profunzimii creațiilor literare ale noii generații.

„Fiecare autor prezent în antologie aduce o voce unică și personală, explorând teme variate și captivante. De la poezii emoționante care trezesc sentimente adânci în sufletul cititorului, la proză captivantă ce dezvăluie povești fascinante și chiar până la analize critice îndrăznețe asupra literaturii contemporane – antologia „CONEXIUNI“ oferă o perspectivă literară amplă și diversificată și la cea de XXI ediție, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

„CONEXIUNI“ dar și concursul care stă la baza antologiei, LIRISMOGRAF, reprezintă o platformă valoroasă pentru a descoperi noile voci ale literaturii române contemporane și a sprijini tinerii autori în promovarea operei lor. Casa de Cultură a Studenților Sibiu este mândră să fie gazda acestora tipuri de manifestări culturale și să ofere sprijin și context pentru dezvoltarea și afirmarea tinerilor in general.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*