Concursul de Fizică-Chimie pentru elevii din mediul rural

Sâmbătă, 13 mai, Școala Gimnazială Cristian a găzduit etapa județeană a Concursului de Fizică-Chimie pentru elevii din mediul rural ”Impuls Perpetuum”.

Foto: Școala Gimnazială Cristian

La concurs au participat 29 elevi de la 8 școli din județul Sibiu: Școala Gimnazială „Ion Albescu” Boița, Școala Gimnazială „Lucian Bologa” Marpod, Școala Gimnazială „Aurel Decei” Gura Râului, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Șura Mare, Școala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari, Școala Gimnazială „Matei Basarab” Turnu Roșu, Școala Gimnazială Bârghiș, Școala Gimnazială Cristian.

„Concursul a fost organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, prin inspectorul de specialitate pentru disciplinele Fizică – Chimie, dna. prof. Mariana Buzuriu, căreia îi mulțumim pentru că a ales școala noastră, în urma rezultatelor foarte bune obținute de elevii noștri, la acest concurs, în anii anteriori.

Elevii participanți de la școala noastră sunt: Berbescu Amira și Cătoiu Roxana din clasa a VII-a , Barb Claudiu, Blana Rareș, Borbil Maria din clasa a VIII-a A, coordonați de dna. prof. de fizică-chimie, Florina Neagu.

Foto: Școala Gimnazială Cristian

În cadrul evenimentului s-a desfășurat și o activitate la nivel de cerc metodic, în Laboratorul de Informatică al școlii.

Aducem mulțumirile noastre Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Inspectorului Școlar General , dl. Prof. Emilian-Marius Novac și Inspectorului școlar pentru Fizică-Chimie, dna. prof. Mariana Buzuriu pentru organizarea cu profesionalism și reușita evenimentului.

Mulțumim pentru sprijin domnilor directori de la școlile participante.

Foto: Școala Gimnazială Cristian

Mulțumim și felicităm toți elevii participanți, alături de profesorii coordonatori pentru disciplinele Fizică și Chimie.

Toți elevii au primit diplome de participare din partea ISJ Sibiu și au fost răsplătiți cu ceva dulce.

Pentru buna desfășurare a concursului au fost implicate mai multe cadre didactice din școala noastră, alături de dl. director prof. Ion CHIȘ, cărora le mulțumim.

Rezultatele elevilor se vor afișa săptămâna viitoare, după perioada de contestații, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale din Cristian.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*