Concurs de gulyas în Dumbrava Sibiului

Se caută bucătari pentru gulyas! În data de 11 iulie, la Târgul de Țară din Muzeul în Aer Liber, se va desfăşura tradiţionalul concurs de gătit gulyas din cadrul celei de-a şasea ediţii a Zilelor HUNGARIKUM, eveniment organizat de Asociaţia Maghiarilor din Sibiu – HID, prin Centrul Cultural Maghiar şi Complexul Naţional Muzeal „Astra” Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu prin Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” şi al Consiliului Judeţean Covasna.

ceaun gulasOrganizatorii aşteaptă înscrierile echipelor ce doresc să participe la concursul de gătit gulyás până miercuri, 8 iulie.

Înscrierea la concurs se poate face on-line, accesând formularul de pe site-ul comunităţii maghiare din Sibiu – www.szeben.ro – unde, la secţiunea în limba română, se găsesc şi informaţii suplimentare despre desfăşurare, înscriere și regulament. Alte detalii se pot obţine şi prin e-mail de la organizatori: ildiko@szeben.ro, hid@szeben.ro sau la numărul de telefon 0745/300.234.

Zilele HUNGARIKUM de la Sibiu prezintă valori specifice culturii maghiare într-un oraş caracterizat istoric prin diversitate culturală şi multietnică.


(Margareta LUPU)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*