Concertul de Paște al Corului Madrigal, transmis online. Constantin Chiriac este invitat special

Concertul Extraordinar de Paște al Corului Madrigal de la Sibiu poate fi urmărit online pe Scena Digitală. Constantin Chiriac, invitat special al evenimentului.

foto. TNRS

Concertul Extraordinar de Paște al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, susținut la Catedrala Mitropolitană din Sibiuva fi transmis online în direct și va putea fi vizionat gratuit timp de 24 de ore. Evenimentul se va desfășura vineri, 26 aprilie, începând cu ora 18:00, și îl are invitat special pe omul de cultură Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Vizionarea se poate face pe Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, accesând linkul scena-digitala.ro.

Concertul Extraordinar de Paște este un eveniment dedicat sărbătorii fundamentale a creștinilor, care invită spectatorii la introspecție și regăsirea unor înțelesuri universale. Conceput pentru a reliefa prin muzică și artă dramatică simbolismul Învierii Mântuitorului, evenimentul construiește o poveste sonoră despre vremuri esențiale ale umanității, o istorie amplificată dramatic prin textele aduse publicului de actorul Constantin Chiriac, fondatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Programul de concert include lucrări de muzică sacră din repertoriul românesc și internațional, în interpretarea unică a Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu. Evenimentul se va desfășura în premieră pentru publicul din Sibiu, după ce va fi prezentat anterior la București, Blaj și Cluj-Napoca. Conceptul concertului este creat de Emil Pantelimon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*