Concert de colinde prezentat de studenții Academiei Forțelor Terestre

În zilele premergătoare sfintei sărbători a Nașterii Domnului, Corul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu dirijat de sd.cap. Gabriela Mihaela Maftei și coordonat de preotul militar dr. Florin Pavel a susținut duminică, 17 decembrie, un program de colinde românești, spre încântarea celor prezenţi în Catedrala Mitropolitană „Sfânta Treime” din Sibiu.

Sursa foto: Facebook AFT Sibiu

În semn de recunoștință și apreciere pentru pregătirea deosebită a concertului tradițional, Înaltpreasfințitul Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului a oferit Corului Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu distincția Ordinul „Sfântului Ierarh Andrei Șaguna”, meritul cultural.

Sursa foto: Facebook AFT Sibiu

„Vreau să-mi exprim bucuria deosebită pe care mi-a făcut-o corala aceasta a tinerilor slujitori în armata țării. Vreau să vă mulțumesc pentru dragostea voastră, pentru faptul că ați dorit să veniți aici, în catedrală, și nu e prima dată. Vreau să transmiteți rectorului vostru, domnului general Ghiță Bârsan, că am primit colindul vostru și le-am ascultat pe toate cu multă bucurie. Este o tinerețe plină de fermitate și se vede aceasta și pe fețele voastre, dar mai ales prin modul în care voi exprimați mesajul dumnezeiesc. Să vă ajute Dumnezeu, să vă binecuvinteze dorința voastră de a fi slujitori ai patriei, dar și slujitori ai lui Hristos, pentru că nu se pot separa, așa cum cele două instituții ale noastre, Biserica și Armata, au fost împreună și vor fi împreună tot timpul”, a transmis I.P.S. dr. Laurențiu Streza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*